Электронный архив

Food science and technology: trends and future prospects De Gruyter STEM./ edited by Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ijabadeniyi Oluwatosin Ademola
dc.date.accessioned 2024-01-29T23:33:05Z
dc.date.available 2024-01-29T23:33:05Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Food science and technology: trends and future prospects De Gruyter STEM. - 1 online resource (xiii, 525 pages) : - URL: https://libweb.kpfu.ru/ebsco/pdf/2926475.pdf
dc.identifier.isbn 9783110667578
dc.identifier.isbn 3110667576
dc.identifier.uri https://dspace.kpfu.ru/xmlui/handle/net/182438
dc.description Includes bibliographical references and index.
dc.language English
dc.language.iso en
dc.relation.ispartofseries De Gruyter STEM
dc.relation.ispartofseries De Gruyter STEM.
dc.subject.other Food -- Biotechnology.
dc.subject.other Food industry and trade.
dc.subject.other Food -- Analysis.
dc.subject.other Food -- Composition.
dc.subject.other Food -- Biotechnology.
dc.subject.other Food -- Analysis.
dc.subject.other Food -- Composition.
dc.subject.other Food industry and trade.
dc.subject.other Electronic books.
dc.title Food science and technology: trends and future prospects De Gruyter STEM./ edited by Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi.
dc.type Book
dc.description.pages 1 online resource (xiii, 525 pages) :
dc.collection Электронно-библиотечные системы
dc.source.id EN05CEBSCO05C4597


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в электронном архиве


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись

Статистика