dc.contributor.author |
Guss E. V. (Ekaterina Valerevna) |
|
dc.date.accessioned |
2022-02-01T20:34:24Z |
|
dc.date.available |
2022-02-01T20:34:24Z |
|
dc.identifier.other |
Химические науки |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.kpfu.ru/xmlui/handle/net/167972 |
|
dc.language |
English |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Казань Казанский федеральный университет 2019 |
|
dc.subject.other |
Электроды -- Модифицирование -- Авторефераты диссертаций |
|
dc.subject.other |
Фенольные соединения -- Авторефераты диссертаций |
|
dc.subject.other |
Полимеризация в электрическом поле -- Авторефераты диссертаций |
|
dc.title |
Electrodes modified with electropolymerized naturals phenolic compounds for the evaluation of antioxidant properties of foodstuff and biomedical samples: abstract of a thesis for PhD in Chemistry: 02.00.02 – analytical chemistry |
|
dc.type |
eBook |
|
dc.collection |
Основной каталог |
|
dc.source.id |
RU05CLSL05CBOOKS030205C62767 |
|
dc.source.id |
42013097 |
|
dc.subject.codVAK |
02.00.02 |
|