Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Guss E. V. (Ekaterina Valerevna) | |
dc.date.accessioned | 2022-02-01T20:34:24Z | |
dc.date.available | 2022-02-01T20:34:24Z | |
dc.identifier.other | Химические науки | |
dc.identifier.uri | https://dspace.kpfu.ru/xmlui/handle/net/167972 | |
dc.language | English | |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | Казань Казанский федеральный университет 2019 | |
dc.subject.other | Электроды -- Модифицирование -- Авторефераты диссертаций | |
dc.subject.other | Фенольные соединения -- Авторефераты диссертаций | |
dc.subject.other | Полимеризация в электрическом поле -- Авторефераты диссертаций | |
dc.title | Electrodes modified with electropolymerized naturals phenolic compounds for the evaluation of antioxidant properties of foodstuff and biomedical samples: abstract of a thesis for PhD in Chemistry: 02.00.02 – analytical chemistry | |
dc.type | eBook | |
dc.collection | Основной каталог | |
dc.source.id | RU05CLSL05CBOOKS030205C62767 | |
dc.source.id | 42013097 | |
dc.subject.codVAK | 02.00.02 |