Электронный архив

The state of competitiveness of russia on the world food market

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Saubanov K.
dc.contributor.author Bagautdinova N.
dc.contributor.author Maklakova N.
dc.date.accessioned 2018-09-18T20:39:12Z
dc.date.available 2018-09-18T20:39:12Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.issn 2039-9340
dc.identifier.uri https://dspace.kpfu.ru/xmlui/handle/net/142125
dc.description.abstract © 2014, Mediterranean Center of Social and Educational Research. All right reserved. The article analyses the modern state of Russia's competitiveness on the world market of agricultural products, the competitiveness of the Russian Federation concerning certain types of food products, identifies problems of the current competitiveness of Russia and the suggested solutions.
dc.relation.ispartofseries Mediterranean Journal of Social Sciences
dc.subject Agricultural production
dc.subject Operational performance
dc.subject Productivity
dc.subject Ranking of competitiveness
dc.subject Russia
dc.title The state of competitiveness of russia on the world food market
dc.type Article
dc.relation.ispartofseries-issue 28
dc.relation.ispartofseries-volume 5
dc.collection Публикации сотрудников КФУ
dc.relation.startpage 36
dc.source.id SCOPUS20399340-2014-5-28-SID84922924586


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

  • Публикации сотрудников КФУ Scopus [24551]
    Коллекция содержит публикации сотрудников Казанского федерального (до 2010 года Казанского государственного) университета, проиндексированные в БД Scopus, начиная с 1970г.

Показать сокращенную информацию

Поиск в электронном архиве


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись

Статистика