Электронный архив

The influence of dioxane on the hydration of bovine pancreatic α-chymotrypsin according to isothermal calorimetry and IR spectroscopy data

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Sirotkin V.
dc.contributor.author Korolev D.
dc.date.accessioned 2018-09-18T20:31:24Z
dc.date.available 2018-09-18T20:31:24Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.issn 0036-0244
dc.identifier.uri https://dspace.kpfu.ru/xmlui/handle/net/140754
dc.description.abstract The influence of dioxane on the thermochemical characteristics of the hydration of bovine pancreatic α-chymotrypsin enzyme over the whole range of water thermodynamic activities was studied by comparing the isothermal calorimetry data on the thermochemistry of interaction between the enzyme and water in the presence and absence of dioxane and using the IR spectral data on the adsorption of water and organic solvent vapors on the protein. © Nauka/Interperiodica 2006.
dc.relation.ispartofseries Russian Journal of Physical Chemistry A
dc.title The influence of dioxane on the hydration of bovine pancreatic α-chymotrypsin according to isothermal calorimetry and IR spectroscopy data
dc.type Conference Paper
dc.relation.ispartofseries-issue 11
dc.relation.ispartofseries-volume 80
dc.collection Публикации сотрудников КФУ
dc.relation.startpage 1761
dc.source.id SCOPUS00360244-2006-80-11-SID33750421199


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

  • Публикации сотрудников КФУ Scopus [24551]
    Коллекция содержит публикации сотрудников Казанского федерального (до 2010 года Казанского государственного) университета, проиндексированные в БД Scopus, начиная с 1970г.

Показать сокращенную информацию

Поиск в электронном архиве


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись

Статистика