Электронный архив

Effects of Bacillus intermedius ribonuclease on properties of Saccharomyces cerevisiae

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Kolpakov A.
dc.contributor.author Kupriyanova-Ashina F.
dc.contributor.author Leshchinskaya I.
dc.date.accessioned 2018-09-17T20:45:37Z
dc.date.available 2018-09-17T20:45:37Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.issn 0555-1099
dc.identifier.uri https://dspace.kpfu.ru/xmlui/handle/net/134005
dc.description.abstract Effects of Bacillus intermedius ribonuclease on physiological, biochemical, and consumer properties of baker's yeast Saccharomyces cerevisiae were studied. This enzyme improved the yeast raising strength and increased the cell tolerance to various adverse factors. The antistress effect of RNase correlated with an earlier start of the stationary growth phase and increased trehalose pool.
dc.relation.ispartofseries Prikladnaya Biokhimiya i Mikrobiologiya
dc.title Effects of Bacillus intermedius ribonuclease on properties of Saccharomyces cerevisiae
dc.type Article
dc.relation.ispartofseries-issue 4
dc.relation.ispartofseries-volume 36
dc.collection Публикации сотрудников КФУ
dc.relation.startpage 482
dc.source.id SCOPUS05551099-2000-36-4-SID0041686565


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

  • Публикации сотрудников КФУ Scopus [24551]
    Коллекция содержит публикации сотрудников Казанского федерального (до 2010 года Казанского государственного) университета, проиндексированные в БД Scopus, начиная с 1970г.

Показать сокращенную информацию

Поиск в электронном архиве


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись

Статистика