Электронный архив

Innovative technologies of grain sorghum processing

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Kashapov N.
dc.contributor.author Nafikov M.
dc.contributor.author Nigmatzyanov A.
dc.contributor.author Mingazov R.
dc.date.accessioned 2019-01-22T20:50:02Z
dc.date.available 2019-01-22T20:50:02Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.issn 1757-8981
dc.identifier.uri https://dspace.kpfu.ru/xmlui/handle/net/149008
dc.description.abstract © Published under licence by IOP Publishing Ltd. The article presents materials for the production of grain sorghum food products that allows you to completely eliminate from the diet foods containing gluten, vegetable oil from germ of grain sorghum, nanocellulose, tannin, amylopectinosis sorghum starch and glucose-fructose syrup.
dc.relation.ispartofseries IOP Conference Series: Materials Science and Engineering
dc.title Innovative technologies of grain sorghum processing
dc.type Conference Paper
dc.relation.ispartofseries-issue 1
dc.relation.ispartofseries-volume 412
dc.collection Публикации сотрудников КФУ
dc.source.id SCOPUS17578981-2018-412-1-SID85057493038


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

  • Публикации сотрудников КФУ Scopus [24551]
    Коллекция содержит публикации сотрудников Казанского федерального (до 2010 года Казанского государственного) университета, проиндексированные в БД Scopus, начиная с 1970г.

Показать сокращенную информацию

Поиск в электронном архиве


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись

Статистика